schaaktoernooi in het PSV-stadion voor kinderen uit groep 3 , 4 en 5 (nu aanmelden)

12-12-2019
(Ouders van) Jonge schakers opgelet!

Voor kinderen uit groep 3, 4 en 5 is er op woensdagmiddag 15 januari een speciaal schaaktoernooi in het PSV-stadion. Dit toernooi is niet alleen leuk voor kinderen die de schaaklessen op donderdagmiddag volgen, maar voor iedereen die weet hoe alle schaakstukken gaan.
Het toernooi duurt van 13:30 tot 17:00. Deelnemen kost 5 euro. Je speelt individuele wedstrijden tegen leeftijdgenoten, maar kunt ook punten scoren voor het schoolteam. Iedereen heeft prijs.

Alle deelnemers van team Reigerlaan zijn ook welkom op donderdag 9 januari voor een voorbereidingsuurtje (van 14:45 tot 15:45) op school waar de kinderen nog wat extra tips kunnen krijgen.

Aanmelden kan bij Lieneke van Boxel via schaken@bs-reigerlaan.nl.

Meer informatie over het toernooi is te vinden op https://www.schaken.nl/nk-schoolschaak/bo345/kwalificaties/informatie-over-345-schoolschaaktoernooi-eindhoven.

We hopen op een mooie afvaardiging namens de Reigerlaan!