Activiteiten Dynamo

02-10-2019
Beste kids, ouders, vrijwilligers en andere lezers,

Ben jij opzoek naar een leuke naschoolse activiteit of heb je zelf een goed idee wat je graag een keer zou willen organiseren in jouw wijk of wil je juist vrijwilligerswerk doen? Dan willen wij je graag even voorstellen aan ons team en aanbod van Dynamo jeugdwerk in Tongelre. In het weekprogramma is ons structurele aanbod al duidelijk te zien, maar wij zullen een aantal activiteiten nog even toelichten. Zo hebben we op ons sport en chill dak een voetbal-, basketbal- en hockeyveldje waar je gebruik van mag maken, maar als je alleen wil chillen kan dat natuurlijk ook. Je kan ook naar onze kidscorner komen in de Orka, waar je kan meedoen aan verschillende en uitdagende activiteiten die wij elke week voor groep 6, 7 of 8 organiseren! Daarnaast hebben we Techplaygrounds, voor het geval techniek helemaal jouw ding is moet je zeker een keertje komen kijken! Is techniek helemaal niks voor jou en wil je juist allerlei verschillende sporten ontdekken meld je dan aan bij All Sports! Als laatste bijzondere activiteit kan je bij BLUE alles leren over haren stylen, nail art, kleding maken en ontwerpen en visagie.

Lijkt één van de bovenstaande activiteiten jou leuk en wil je graag meedoen of heb je meer informatie nodig dan kan je appen of bellen naar de jeugdwerker die bij de betreffende activiteit staat in het weekprogramma. Daarnaast worden de flyers van de verschillende activiteiten elke maand op de poster van Dynamojeugdwerk gehangen bij jouw op school, dus houdt die in de gaten!

We hopen jullie allemaal te zien bij de verschillende activiteiten en/of inloop momenten van het jongerencentrum de Toeloop! Als je graag een steentje wil bijdrage als vrijwilliger neem dan contact op met Nicole Zelissen: 0646768195.
Met vriendelijke groet,

Het team van jongerencentrum de Toeloop

Jozef Israëlslaan 2
5642 KA Eindhoven