Als SALTO-school Reigerlaan willen we de communicatie met u als ouder makkelijker maken; we maken daarom gebruik van het BasisOnline Ouderportaal.
Met dit ouderportaal hebt u relevante documenten, groepsnieuws, foto's, ziekmelden, het plannen van oudergesprekken en de schoolkalender altijd overzichtelijk bij de hand op uw computer, tablet of uw telefoon (d.m.v. de app ‘Ouderportaal’).

Met items als Nieuws & Mededelingen, Boekenkast, Schoolkalender, Groepen, Absenties & Verlof, Gesprekkenplanner, Fotoalbums, Taken, Overblijven en een Berichtensysteem hebt u samen met de leerkracht van uw kind alle tools in handen om elkaar eenvoudig en efficiënt op de hoogte te houden.

Het ouderportaal houdt rekening met de veiligheid en privacy van  kind(eren); alle gegevens en communicatie binnen het Ouderportaal worden versleuteld.

Klik hier om door te gaan naar het ouderportaal van Reigerlaan.